Sommar, sol och motorer!

När man är som jag och gillar motorsport och träning så finns det alltid något att göra. Eftersom jag bor på landet så har jag också alla förutsättningar för att kunna samla på mig både gamla bilar och bildelar, så jag har det med andra ord perfekt för att mitt intresse ska kunna blomstra!

Jag har ett jobb som jag trivs med och det betalar mig tillräckligt bra för att jag ska kunna lägga ganska mycket pengar på just det jag gillar, så det har hunnit bli en och annan bildel kan man lugnt säga! Tursamt nog är båda mina föräldrar motorintresserade, så de har också en hel del bilar och bildelar i garaget hemmavid.

Det roligaste jag vet som familjetid är när båda jag, min storasyster och mina föräldrar är ute och fixar med bilarna och nu i sommar blir det helt klart mer av den varan!

Motorsport – explosivt och intensivt att kolla på!

Motorsport

Jag älskar inte bara motorer och motorsport när det kommer till fyra hjul, utan jag är såklart väldigt förtjust även i speedway, motocross med mera. Det är så himla kul att titta på och höra ljudet och se smutsen yra runt kring föraren! Jag verkligen älskar det och skulle kunna titta på olika tävlingar inom motorsport hela dagen lång!

Som tur är så kan vi ju nu här hemma i Sverige bege oss till Monster Jam för att se monstertruckar hoppa och köra freestyle på ett sätt så att det enda man vill göra när man är där är att börja med det själv!

Jag vet inte, men det är ju inte direkt det mest enkla eller ens vanliga att man kommer över ett erbjudande om att få vara delaktig i det, men jag tror att jag kanske ska ta och kolla upp det lite mer, för sen när jag blir äldre vill jag ha sp mycket motorer som möjligt i mitt liv! Jag vill jobba med det och hålla på med det alltid!

Lite andra intressen också!

Som så många andra som har ett brinnande intressen för något faktiskt lite andra intressen också, annars kan det kanske bli lite för mycket? Jag tror att det är så att livet ser till att väga upp det så det blir balans så att det inte tippar över på en sida, så att säga.

Vad gillar jag då, förutom motorer? Jag gillar styrketräning och så spelar jag hockey på ”hobby-nivå”. Jag är inte det minsta intresserad av att bli ett hockeyproffs, utan det är bara för att det är kul jag håller på med det! Det är superkul och jag är tacksam över att kunna göra det!

Styrketräningen är kanske mer av en livsstil än bara ett intresse och det har jag liksom hållit på med alltid. Jag gillar att träna hemma i garaget där jag har ett gym som vi har fixat själva och det är helt enkelt roligare än att vara på ett vanligt gym.