När intressen går i arv…

Ända sedan jag kan minnas så har jag varit intresserad av motorer och hockey. Mina föräldrar är båda intresserade av dessa båda saker så det är ju inte så jättekonstigt att även jag blev intresserad av detsamma, men det är ändå lite intressant hur det fungerar, tycker ni inte?

Jag har ett intresse som de inte delar och det är träning och då styrketräning i första hand. Efter att man börjar med det så är det svårt att ha det bra utan träning för det ger verkligen mersmak! Jag har insett att det bästa sättet för mig att träna och kunna göra det hur mycket jag vill är att ha ett bra gym hemma och använda de ”redskap” som man hittar ute i skogen istället för att åka in till ett fancy gym.

Jag gillar verkligen terränglöpning och att träna i skogen överlag och alla ni som inte har testat det bara måste göra det! Det behöver inte ens vara på land, du kan lika gärna utnyttja den gratis och härliga träningen som man får av att simma i havet eller i en sjö!

Att hålla koll på vad som händer

När man har ett brinnande intresse för något så är det inte svårt att hålla ordning på när, var och hur saker och ting fungerar eller sker, utan det kommer naturligt på grund av det intresse man har. Vissa av mina kompisar har exempelvis total koll på när vissa band kommer till Sverige för en konsert medan jag då istället har koll på när det är motormässor och annat kul som har med mitt motorintresse att göra.

Det är så härligt numera eftersom allting går så smidigt och med olika social medier så blir det ännu lättare då man genom sina vänner kan hitta sådant som man kanske inte hittat annars. Man när på god väg när man har koll på sina intressen på egen hand, men när man börjar dela med sig och ta vara på den information andra ger en så blir det extra kul!

Sociala medier