En helt vanlig dag

När man ska prata om en helt vanlig dag så är det såklart på det viset att det blir helt olika berättelser då vi alla har olika intressen, jobb med mera. För mig är det viktigt att se till att alltid få in lite av det goda varje dag, det spelar ingen roll om det är måndag eller lördag, det är alltid kul att lyxa lite och att se till att man har någonting att vara extra tacksam för när man går och lägger sig. Det kan vara väldigt små saker, men bara grejen med att göra någonting lite extra för sig själv överhuvudtaget är kul i sig!

Jag brukar börja med att ta en snabb löprunda på morgonen och sedan njuter jag av en god kopp kaffe innan jag sätter igång och jobbar. Jag jobbar som frilansjournalist hemifrån, så det är lätt för mig att sätta igång och ”leka” med mina bilar och bildelar när jag är klar med en text. Då jag jobbar för ett par stycken olika motormagasin (både svenska och utländska) så har jag alltid jobb, vilket gör att det är lätt att få in en rutin, trots att jag jobbar hemma.

Styrketräning är en sak som jag känner att jag behöver för att må bra och jag tränar varje dag på eftermiddagen, vilket innebär att jag tar en löprunda för att komma igång på morgonen och ett styrkepass senare på dagen. Mig passar detta perfekt, men jag vet att det är många som inte alls tycker om ett sådant upplägg för sin träning, men det bästa med det är ju att man själv kan välja hur man vill ha det!

Motorsport deluxe!

För mig är det alltid extra kul när det är motormässa, bilmässa, monstertruckar, speedway och annat i närheten av där jag bor för det är lite som en julafton för mig! Jag vet att det är många som gillar detsamma så att vi är många som samlas för att kolla in vad som händer är ju himla kul!

Jag har faktiskt fått ett gäng nya kompisar på det här sättet och det är så kul när man i vuxen ålder kan få nya kompisar som delar ens eget intresse för någonting! Idag är det ju lättare än någonsin med alla olika slags forum där man kan hitta likasinnade och att ha ett gäng kompisar som man kan åka med till olika typer av motorinspirerade happenings är så jättekul så det önskar jag att alla fick göra!

Att tjäna pengar på sitt intresse

Jag har faktiskt tagit det ett steg längre nu och börjat spela på motorsport på nätcasino och det gör att det blir extra spännande! Jag spelar inte för några stora summor, utan jag gör det bara för att jag tycker att det är roligt. Det är samma sak som med hockey, jag spelar i ett Korpen lag för att jag gillar det och har kul när jag spelar! Livet behöver inte vara så värst komplicerat alltid, utan det är faktiskt lätt att få ett kul liv om man bara kommer ihåg vad som gör en glad och sen är det bara att göra det så mycket som möjligt!